Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden voor allKidz

Laatst bijgewerkt op 08-09-2023

Dit document bevat de Algemene Voorwaarden ("Voorwaarden") die van toepassing zijn op het gebruik van de website en de diensten aangeboden door allKidz ("allKidz", "wij", "ons", of "onze"). Door gebruik te maken van onze website en diensten, stem je in met deze Voorwaarden. Lees deze Voorwaarden zorgvuldig door voordat je onze website gebruikt.

  1. Diensten van allKidz

allKidz biedt diensten aan die gericht zijn op het organiseren en verzorgen van kinderfeestjes. Wij faciliteren de boeking van kinderfeestjes en zorgen voor de nodige arrangementen en activiteiten.

  1. Boekingen

2.1. Ouders of wettelijke voogden kunnen via onze website kinderfeestjes boeken. Door een boeking te maken, ga je akkoord met de prijs, datum, tijd en andere details van het gekozen kinderfeestje.

2.2. Betaling dient vooraf te geschieden conform de aangegeven betalingsvoorwaarden op onze website.

2.3. Alle boekingen zijn onderhevig aan beschikbaarheid en kunnen naar goeddunken van allKidz worden geaccepteerd of geweigerd.

  1. Annuleringen en Terugbetalingen

3.1. Raadpleeg ons annulerings- en terugbetalingsbeleid op onze website voor informatie over annuleringen en terugbetalingen.

  1. Aansprakelijkheid

4.1. allKidz zal redelijke inspanningen leveren om de diensten te leveren zoals beschreven op onze website. We zijn echter niet aansprakelijk voor eventuele ongemakken, schade, letsel of verlies veroorzaakt tijdens of als gevolg van een kinderfeestje.

  1. Intellectueel Eigendom

5.1. Alle inhoud op onze website, inclusief tekst, afbeeldingen, logo's en andere materialen, zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Het kopiëren, verspreiden of gebruiken van onze inhoud zonder toestemming is niet toegestaan.

  1. Privacy

6.1. Ons privacybeleid beschrijft hoe wij omgaan met persoonlijke gegevens van gebruikers. Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met ons privacybeleid.

  1. Wijzigingen in de Voorwaarden

7.1. allKidz behoudt zich het recht voor om deze Voorwaarden op elk moment te wijzigen. Gewijzigde Voorwaarden worden op onze website gepubliceerd en zijn van kracht zodra ze zijn geplaatst.

  1. Toepasselijk Recht en Geschillen

8.1. Deze Voorwaarden worden beheerst door en geïnterpreteerd in overeenstemming met de wetten van [jouw rechtsgebied]. Eventuele geschillen die voortvloeien uit deze Voorwaarden worden voorgelegd aan de bevoegde rechtbanken in [jouw rechtsgebied].

Door onze website te gebruiken en diensten te boeken, erken je dat je deze Algemene Voorwaarden hebt gelezen, begrepen en ermee akkoord gaat. Als je niet akkoord gaat met deze Voorwaarden, gebruik dan onze website en diensten niet.

Neem contact met ons op als je vragen hebt over deze Voorwaarden of onze diensten.

Contactgegevens:

allKidz 

0645119114

Schoolstraat 71 2202 HE

Infoallkidz@gmail.com

Bedankt voor het kiezen van allKidz voor het organiseren van kinderfeestjes!