Over Ons

Welkom bij allKidz - Waar Plezier en Beweging Hand in Hand Gaan!

allKidz is ontstaan uit een gedeelde passie voor sport en bewegen en de wens om naast het voetbal iets buitengewoons te doen voor kinderen. 

Naast dat we ons (Max, Motta en Sem) bezighouden met het geven van voetbaltrainingen met AllFootball waar de meeste ons van kennen, zijn we altijd bezig met vernieuwing. 

Met deze gedachte besloten we om allKidz op te richten. allKidz is het resultaat van een combinatie van sport en plezier in de vorm van sportieve en actieve kinderfeestjes. Ons doel is om kinderen een onvergetelijk feestje te bezorgen! 

Bij allKidz geven we jouw kind een verjaardag om nooit te vergeten! We streven naar het leveren van de leukste sportieve en actieve kinderfeestjes. Met een divers aanbod en  enthousiaste begeleiders zorgen wij voor een geweldige verjaardag. 

Onze begeleiders met een sportieve en educatieve achtergrond,  zorgen ervoor dat elk kinderfeestje bij allKidz een onvergetelijke ervaring wordt. We stellen het plezier en de veiligheid van de kinderen altijd voorop en streven ernaar om de zorgen van ouders en verzorgers volledig weg te nemen. 

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op!

Met sportieve groeten,

Max, Motta en Sem

Founders allKidz